Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Η ταινία "Τα καλύτερα έρχονται" στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Με μια αισιόδοξη και γλυκιά ταινία για τη ζωή και τις κινητήριες δυνάμεις της, με την ακαταμάχητα γοητευτική Φανί Αρντάν σε έναν από τους καλύτερους και πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της, συνεχίζονται οι προβολές την Πέμπτη 18, Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 με ώρα έναρξης προβολής 9:00 το βράδυ.

Ποτέ δεν είναι αργά για λίγο ρομαντισμό. Πόσο μάλλον μ’ ένα ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι, την αυγουστιάτικη Πανσέληνο να λούζει τον αγαπημένο σας δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” ! Με καλοκαιρινή διάθεση λοιπόν και την υπέροχη

Φανί Αρντάν σε μια εξαιρετική ρομαντική κομεντί σας περιμένουμε…

Το φεγγάρι θα είναι εκεί και εμείς εκεί επίσης ! Γιατί….

“ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ” (Les Beaux Jours )
Επιτέλους! Η Καρολίν συνταξιοδοτήθηκε και έχει μια καινούρια ζωή μπροστά της. Έχει χρόνο να φροντίσει τα παιδιά της, τον σύζυγο και πάνω από όλα τον εαυτό της. Πολύ σύντομα όμως αντιλαμβάνεται ότι αυτό το είδος ελευθερίας είναι συνώνυμο της πλήξης, με αποκορύφωμα το δώρο γενεθλίων της, που δεν είναι άλλο από μια κάρτα μέλους σε ένα club συνταξιούχων. Παραδόξως, εκεί θα έρθει σε επαφή με τον νεαρό καθηγητή πληροφορικής, που υποκύπτει στη γοητεία της. 

Η Καρολίν θα βιώσει μια δεύτερη νεότητα, θα ερωτευτεί τον νεαρό άντρα, θα γευτεί πρωτόγνωρες εμπειρίες, θα επαναστατήσει και θα αιφνιδιάσει τον περίγυρο της. Ποιος είπε ότι η συνταξιοδότηση είναι το τέλος και όχι μια ολοκαίνουρια αρχή;

Υποδειγματική σκηνοθεσία, εξαιρετικές ερμηνείες, κρατούν αμείωτο

το ενδιαφέρον σʼ αυτή τη γλυκιά ταινία με το αισιόδοξο τέλος, ισορροπώντας ιδανικά το κωμικό με το δραματικό στοιχείο της ίδιας της ζωής.

Μια ταινία χωρίς ερωτηματικά και μυστήριο, που ξεκάθαρα αναζητά

από τη ζωή την αισιοδοξία για το ... καλύτερο !

2 Υποψηφιότητες Βραβείων Σεζάρ:
Καλύτερης Ηθοποιού (Φανί Αρντάν)
Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου (Πατρίκ Τσεσνέ)

Βραβείο Κοινού Fischer:

15ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Αθήνας,

“ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ” (Les Beaux Jours )
· Σκηνοθεσία: Μαριόν Βερνού

· Σενάριο: Μαρίον βερνού, Φανί Τσεσνέλ

· Πρωταγωνιστούν: Φανί Αρντάν, Λοράν Λαφίτ, Πατρίκ Τσεσνέ, Ζαν Φρανσουά Στεβενίν, Φανί Κοτενσιόν, Μαρί Ριβιέρ, Φεντόρ Ατκίν

· Μουσική: Κουεντίν Σιρτζάκ

· Χώρα παραγωγής: Γαλλία

· Παραγωγή: Φρανσούά Κράους, Ντενί Πινό-Βιλανσιέν, Ζιλιέτ Ρενό

· Διανομή: Feelgood Entertainment

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.