Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

16 προσλήψεις με 8μηνα στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛΑΣ

Η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας που εδρεύει στο Δήμο Αχαρνών Αττικής, ύστερα από την υπ΄ αριθμ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ. ΕΓΚΡ. 71/6169/16-05-2016 Εγκριτική Απόφαση της Επιτροπής της παρ. 1 του άρθρου 2 της ΠΥΣ: 33/2006 (Αναστολή διορισμών και προσλήψεων στο δημόσιο τομέα ΦΕΚ 280 Α), όπως ισχύει και την υπ’ αριθμ. 1674/16/1230384 από 24-06-2016 διαταγή της Διεύθυνσης Πολιτικού Προσωπικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/94 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (ΦΕΚ 28 Α), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν και του άρθρου 9 του Ν.4057/2012 «Πειθαρχικό Δίκαιο Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου» (ΦΕΚ 54 Α) για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο, ως ακολούθως:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ
ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
  ΜΑΓΕΙΡΩΝ    (ΔΕ)                                                                          

Τρεις (3)
Απαιτούμενα ειδικά τυπικά προσόντα αναφέρονται αναλυτικά στο πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης.
Οκτώ (8) μήνες
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ(ΔΕ)
Ένας (1)
Ομοίως ως άνω.
Οκτώ (8) μήνες
ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ (ΔΕ)
Ένας (1)
Ομοίως ως άνω.
Οκτώ (8) μήνες
ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ (ΥΕ)
Τέσσερις (4)
Ομοίως ως άνω.
Οκτώ (8) μήνες
ΛΑΝΤΖΙΕΡΩΝ (ΥΕ)
Δύο (2)
Ομοίως ως άνω.
Οκτώ (8) μήνες
ΠΛΥΝΤΗΣ/ΤΡΙΑ (ΥΕ)
Ένας (1)
Ομοίως ως άνω.
Οκτώ (8) μήνες
ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ(ΥΕ)
Τέσσερις (4)
Ομοίως ως άνω.
Οκτώ (8) μήνες


Α΄ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών.
Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που να τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

ΕΞΑΙΡΕΣΗ: Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (Ν.2207/1994 άρθρο 4 παρ. 6).

Τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, οι επαγγελματικές άδειες, η εμπειρία, τα κριτήρια πρόσληψης καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναγράφονται στο πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, το οποίο βρίσκεται αναρτημένο μαζί με το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου ΑΧΑΡΝΩΝ Αττικής.

Β’ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της Υπηρεσίας μας και ειδικότερα στο Τμήμα Εσωτερικών Λειτουργιών/ Γραφείο Προσωπικού (αρμόδιος: Υπαστυνόμος Α΄ ΜΑΚΡΗΣ Σωτήριος-Παρασκευάς τηλ. 210-2424107, 210-2424156) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών και κατά τις ώρες 08:00΄-14:00΄, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στον ημερήσιο τύπο ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της Υπηρεσίας μας (Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Λ. Θρακομακεδόνων 101 – Αχαρνές, Τ.Κ. 13679) και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αχαρνών, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει μετά την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Δείτε εδώ την περίληψη της ανακοίνωσης.

Δείτε εδώ το παράρτημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.