Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: "Δεν είσαι μόνος"

Ανακοίνωση ΟΝΝΕΔ Κιλκίς
Η μέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης καθιερώθηκε με απόφαση της Γεν. Συνέλευσης του ΟΗΕ το 2005, με την σκέψη ότι η αλληλεγγύη είναι μία θεμελιώδης και παγκόσμια αξία, που θα οφείλουμε να διέπει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων τον 21ο αιώνα. Τιμάμε αυτές τις αξίες.

Στα πλαίσια λοιπόν της Διεθνής Ημέρας Ανθρώπινης Αλληλεγγύης, σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, ως ΟΝΝΕΔ Κιλκίς επισκεφθήκαμε το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης της πόλης μας, επικοινωνήσαμε με τους υπευθύνους, ενημερωθήκαμε για την σπουδαία δράση του Κέντρου, ξεναγηθήκαμε στους άρτιους χώρους του, δώσαμε δώρα στα παιδιά και στους ενήλικες, μα και υλικά πρώτης ανάγκης.

Κάθε μέρα πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Μα αυτές τις γιορτινές μέρες οφείλουμε να θυμόμαστε -λίγο παραπάνω- τα άτομα εκείνα που μας έχουν παραπάνω ανάγκη. Με την σκέψη πως η προσφορά, σε όσους το έχουν ανάγκη, δεν πρέπει να περιορίζεται στις γιορτές, αλλά να είναι διαρκής, ακολουθούμε την σειρά φιλανθρωπικών δράσεων με τίτλο «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ».

Σκοπός μας να περιοριστεί, έστω λίγο, ο πόνος αυτής της εποχής και να κάνουμε τους ανθρώπους, που βιώνουν πιο σκληρά από άλλους την κρίση, να νιώσουν πως δεν είναι μόνοι! Ως νέοι άνθρωποι έχουμε την πεποίθηση ότι παρά την εποχή που διανύουμε, κανένα παιδί δεν πρέπει να στερείται τη χαρά, κανένας άνθρωπος την εορταστική θαλπωρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου