Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Κιλκίς: Παρουσίαση παιδικών βιβλίων επαυξημένης πραγματικότητας

Την Tετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς. 
Παρουσίαση παιδικών βιβλίων επαυξημένης πραγματικότητας από τις εκδόσεις I Write.gr σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς. “Οι Μικροί Εξερευνητές & Τα Μαγικά Βιβλία του Παππού” 

Βιβλία που ζωντανεύουν!

Μαγικά βιβλία που έρχονται στη ζωή στα χέρια των παιδιών!

Προηγμένη τεχνολογία στην υπηρεσία του βιβλίου!

Μια μοναδική εμπειρία περιμένει τα παιδιά να την ανακαλύψουν: 

- πως θα σας φαίνονταν να μην διαβάζεις απλά για ένα ζώο, ένα μνημείο, έναν πλανήτη ή κάποιο πλάσμα, αλλά να το βλέπεις να ζωντανεύει πάνω στο βιβλίο, να κινείται, να ακούς τι ήχους βγάζει ή ακόμα και να φωτογραφίζεσαι μαζί του;

Η νέα γενιά παιδικών βιβλίων του I Write.gr, είναι τρισδιάστατα μοντέλα με κίνηση και ήχο που “περπατάνε” πάνω στις σελίδες ενός κλασσικού βιβλίου, χάρη στην τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας. 

Στην παρουσίαση θα “ζωντανέψουμε” μαζί ζώα της φάρμας και του βυθού της θάλασσας, ζώα που συναντάμε σε σαφάρι, μνημεία από όλο τον κόσμο, δράκους & μονόκερους της φαντασίας, ενώ θα ταξιδέψουμε και στο διάστημα για να δούμε από κοντά όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος ! 

Για να ζήσετε τη “μαγεία”, ελάτε στην παρουσίαση για να γνωρίσετε από κοντά τον Πάρη και τη Ρίτα ! 

Στην παρουσίαση συμμετέχουν: 

Τριανταφυλλιά Τσακίρη (παιδαγωγός & συγγραφέας), Μαρία Σαρηγιαννίδου (συγγραφέας & πληροφορικός) & Νικόλαος Κουμαρτζής (σχεδιαστής επαυξημένης τεχνολογίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.