Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Μπαγκατουρίδης: "Τα ψέματα και οι συκοφαντίες έχουν κοντά ποδάρια"

Υπογράφει ο Οδυσσέας Μπαγκατουρίδης
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
"Η οριακή πλειοψηφία της απόφασης του ΔΣ του σωματείου του νοσοκομείου Κιλκίς καταδεικνύει την σκοπιμότητα και τις προθέσεις από τους χειροκροτητές του παλαιού συστήματος.
Τα ψέματα και οι συκοφαντίες έχουν κοντά ποδάρια και αποκαλύπτουν αυτούς που έχουν ιδιοτελή συμφέροντα και προσπαθούν να υποσκάψουν το σημαντικό έργο του νοσοκομείου Κιλκίς.

Το έργο της νέας διοίκησης αναγνωρίζεται από όλους τους εργαζομένους του νοσοκομείου αλλά και από όλους τους πολίτες του νομού. Ένα έργο για το οποίο ο κάθε πολίτης θα πρέπει να είναι περήφανος καθώς ένας δημόσιος φορέας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, σε μια δύσκολη συγκυρία για τον νομό μας, και σήκωσε ένα μεγάλο κομμάτι της προσφυγικής κρίσης.

Το νοσοκομείο μας εξυγχρονίζεται, στελεχώνεται με προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό) και αναβαθμίζεται ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες.

Η νέα διοίκηση θα συνεχίσει το έργο της με γνώμονα την διαρκώς καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών."

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.