Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Εκδρομή της "Αρμονίας Κιλκίς" στη Λάρισα (Φωτογραφίες)

Την τελευταία του εκδρομή για το έτος 2016 πραγματοποίησε ο ιστορικός Κιλκισιώτικος πολιτιστικός & Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΑΡΜΟΝΙΑ». Αυτή τη φορά ο προορισμός ήταν η όμορφη Λάρισα! 


Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Κοιλάδα των Τεμπών, να επισκεφτούν το ιδιαίτερα ενδιαφέρον Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας, το Μύλο του Παπά, το περίφημο ανοιχτό αρχαίο θέατρο της Λάρισας, αλλά και φυσικά να περιηγηθούν στην πανέμορφη πόλη της Λάρισας.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου Αμαλία Ανθρακίδου-Καλπάκα: " Η "Αρμονία" δραστηριοποιείται σε πληθώρα πολιτιστικών και φιλανθρωπικών ενεργειών. 

Στον τομέα του πολιτισμού και των παραδοσιακών δρωμένων συμμετέχει με τα χορευτικά τμήματα (παιδικά, εφηβικά, παραστάσεων), καθώς και με την παιδική χορωδία. Φυσικά όλη τη χρονιά οργανώνονται μικρές ή μεγάλες εκδρομές με εκπαιδευτικό, πολιτιστικό, κοινωνικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και σκοπό και καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετέχει στις δράσεις μας."

Η συγκεκριμένη εκδρομή πραγματοποιήθηκε με το ταξιδιωτικό γραφείο Κριεζής Travel.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.