Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο με θέμα «Σαλιγκάρια: Εκτροφή και Διατροφική Αξία»


Οι τομείς Επισιτισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα “Σαλιγκάρια: Εκτροφή & Διατροφική Αξία”, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, ώρα 11.00-12.30, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9, Αίθουσα Διαλέξεων, 1ος όροφος.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία "Helixland". Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει Cooking Show από τον Σεφ του τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Σοφοκλή Σεβαστίδη και γευσιγνωσία.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να μεταδώσει η εταιρία “Helixland”, την τεχνογνωσία της πάνω στο θέμα της εκτροφής των σαλιγκαριών και να παρουσιάσει τη διατροφική τους αξία, αλλά και τα παραγόμενα βρώσιμα και καλλυντικά προϊόντα.

Η εταιρία “Helixland” δραστηριοποιείται στον κλάδο της εκτροφής και πώλησης σαλιγκαριών (νωπών και μαγειρεμένων), και στην παραγωγή και πώληση καλλυντικών με φυσικό έκκριμα σαλιγκαριού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης, για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310552406

Δηλώσεις συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0etSWoD189C5D39P57z-E1rXEBPKyIlSTn4Km2Ek9VWiTzQ/viewform

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.