Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Ολοκλήρωση του βιωματικού εργαστηρίου δικτύωσης με θέμα: «Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων - Δίκτυα επικοινωνίας»

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 το διήμερο βιωματικό εργαστήριο δικτύωσης με θέμα: «Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων - Δίκτυα επικοινωνίας», συνολικής διάρκειας δέκα (10) ωρών, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 14 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Το εργαστήριο οργανώθηκε και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς διά της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων και τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς διά του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Στο εργαστήριο αυτό πρωταρχικός στόχος ήταν να διερευνηθούν οι τρόποι που μπορούν να ενισχύσουν την επικοινωνία μεταξύ των εκπαιδευτικών. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να γνωριστούν σε ένα άνετο κλίμα, να αναφερθούν στο ρόλο που οι ίδιοι διαδραματίζουν στο χώρο της εργασίας τους, να ανταλλάξουν απόψεις και προσωπικές εμπειρίες και να αναλύσουν τα προβλήματα που προκύπτουν μέσα από το ρόλο τους και να διερευνήσουν τις προοπτικές και τους τρόπους ανάπτυξης δικτύων επικοινωνίας μεταξύ τους.

Στο κλείσιμο του διήμερου εργαστηρίου οι συμμετέχοντες εκφράστηκαν με θετικά σχόλια και με ικανοποίηση για την συμμετοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου