Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Ξεκινούν οι εγγραφές και τα μαθήματα χορού, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμπάνης Κιλκίς

Ανακοίνωση Μορφωτικού Πολιτιστικού Σωματείου Καμπάνης
Για άλλη μια χρονιά το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σωματείο Καμπάνης ξεκινάει την εκμάθηση παραδοσιακών χορών από διάφορες περιοχές των προγόνων μας. Πιστοί στην προσπάθεια μας να μυήσουμε τα παιδιά και τη νεολαία μας στην παράδοση την ιστορία και τον πολιτισμό μας και για να τους δώσουμε διέξοδο από την οικονομική, πολιτική και πολιτιστική κρίση των ημερών μας. 

Γι’ αυτό θα πρέπει πρώτα εμείς οι γονείς, να τους δείξουμε το δρόμο και να τους φέρουμε κοντά σε συλλόγους, για να μάθουν για το παρελθόν τους και για τις αξίες που θα τους βοηθήσουν να μην χαθούν, μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί και που συνεχώς αλλάζει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 θα γίνει ο ετήσιος Αγιασμός στο χώρο του Συλλόγου στις 16:00. Την ίδια μέρα θα ξεκινήσουν οι εγγραφές των χορευτών και τα μαθήματα χορού με την καινούρια χοροδιδάσκαλο Πηγή Δεληπαπά που θα γίνονται και κάθε Σάββατο τις παρακάτω ώρες δωρεάν

17:30-18:30 ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

18:30-19:30 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ

19:30-20:30 ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ


Απαραίτητη είναι η παρουσία των γονέων ή κηδεμόνων όλων των ανήλικων χορευτών προκειμένου να γίνει η εγγραφή και να υπογραφούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου