Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Στα προημιτελικά ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ανώτερος ο Κιλκισιακός επιβλήθηκε το Σάββατο με 3-0 του Αγίου Χαραλάμπους και πήρε τη πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς.

Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Κώστας Λογγινίδης με πλασέ έξω από τη περιοχή στο 11', ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα και στο 87' μετά από ασίστ του Πολύζου, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90' όταν με σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο ΑΟΚ, που δε κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα, είχε τον πλήρη έλεγχο, είχε χαμένο πέναλτι με τον Μπελίτσα στο 45' που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Πολύζου στο 61'.
Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως το θετικό είναι πως έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κοιτά πλέον το παιχνίδι για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το Πεδινό.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Τσματζίδης (71' Δασκάλου), Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Πολύζος, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Ρωμανίδης, Βαχανελίδης (53' Κουραλίδης), Ευθυμιάδης (55' Νικολαΐδης).

ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Κουτσάγιας, Παπαδόπουλος (63' Χατζηλάρι), Καλαϊτζής, Ελέζογλου, Τσαουσίδης, Ζαπουλίδης, Παπαλέξης, Θεοδοσίου, Ακριτίδης, Τοπχαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.