Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Συζ'ητησαν για την διαμονή και την εκπαίδευση των προσφύγων

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης συμμετείχε στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος η οποία είχε ως θέμα την απόπειρα της κυβέρνησης μέσω μιας απαράδεκτης μεθόδευσης να θεσμοθετήσει εντεταλμένους «τοποτηρητές» στους δήμους.

Οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης αντιδρούμε δυναμικά σε οποιαδήποτε πρόθεση της κυβέρνησης να καταστρατηγήσει το σύνταγμα και να καταργήσει το θεσμό της αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Γκουντενούδης συνοδεία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας κ. Γιάννη Παπαδόπουλου είχε επίσης συνάντηση και με τον Γενικό Γραμματέα Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής ο οποίος επιλαμβάνεται θέματα μεταναστευτικής πολιτικής κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην διαμονή και εκπαίδευση των προσφύγων – μεταναστών στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Παιονίας και τέθηκε εκ νέου από τον Δήμαρχο το ζήτημα των αποζημιώσεων των πληγέντων παραγωγών του δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.