Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Πολύκαστρο: 55χρονος μετέφερε λαθρομετανάστες παράνομα με τουριστικό λεωφορείο

Συνελήφθησαν χθες (02-08-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς 3 συνολικά άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε Δ.Χ.Ε. 
Τουριστικό λεωφορείο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, διαπιστώθηκε να μεταφέρει διευκολύνοντας την είσοδο στο εσωτερικό της χώρας με προορισμό την Θεσσαλονίκη, 2 υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 43 και 52 ετών οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαιτούμενα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος κατά τον αστυνομικό έλεγχο επέδειξε έγγραφο το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα ως προς την είσοδο του στη χώρα. Το παραπάνω λεωφορείο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.