Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Τα νέα του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση
Κιλκισιακού
Συνεχίζει ο Γιώργος Πελίδης
Η Διοίκηση του Κιλκισιακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιώργο Πελίδη! Μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά με την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της νεοσύστατης δεύτερης ομάδας του Κιλκισιακού που αποτελούνταν από ποδοσφαιριστές των φυτωρίων μας στην οποία ήταν προπονητής, τη μεστή και οργανωμένη δουλειά στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ με τους συνεχείς αγώνες σε Μακεδονία και Θεσσαλία, αλλά και την λειτουργία της Γυναικείας ομάδας του Κιλκισιακού, οι δύο πλευρές αρχίζουν να δουλεύουν το πλάνο για τη νέα σεζόν!

Ο κ. Πελίδης θα είναι προπονητής στη δεύτερη ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α΄ Κατηγορία, στη Γυναικεία ομάδα που θα λάβει μέρος στη Γ΄ Εθνική και τεχνικός διευθυντής στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού.



Πρώτη προπόνηση Κιλκισιακού Β'
Την Πέμπτη 18 Αυγούστου στο γήπεδο του Σταυροχωρίου στις έξι το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της δεύτερης ομάδας του Κιλκισιακού.
Φέτος με τη τεχνική καθοδήγηση του Γιώργου Πελίδη, ο Κιλκισιακός Β΄(Σταυροχώρι) θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.


Στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 η πρώτη προπόνηση των κοριτσιών του Κιλκισιακού

Η νεοσύστατη Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού θα ξεκινήσει επίσημα τις προπονήσεις στις 20 Σεπτεμβρίου με σκοπό να είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Βέβαια ο προπονητής Γιώργος Πελίδης τις επόμενες ημέρες θα δώσει στις παίκτριές του ειδικό πρόγραμμα για να ακολουθήσουν πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Την Δευτέρα η πρώτη προπόνηση του Κιλκισιακού

Ο Κιλκισιακός ξεκινά επίσημα την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 στις 6 το απόγευμα.

Ο Μάκης Δανδίκας θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο Σταυροχώρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.