Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Οδηγοί προσοχή: Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου «Μελέτη, Κατασκευή και Θέση σε Λειτουργία του ΜΕΤΡΟ Θεσ/νίκης», που εκτελείται από την Κοινοπραξία «ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», από ώρα 07.00΄ και μέχρι την ώρα 11.00΄ της Κυριακής (24-07-2016), θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Αγίων Πάντων (πλήρης αποκλεισμός του κόμβου).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα γίνεται ως εξής:

(α) Για τα κινούμενα οχήματα επί της οδού Μοναστηρίου με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, μέσω των οδών Ι.Κωλέττη και Γιαννιτσών.

(β) Για τα κινούμενα οχήματα επί της οδού Μοναστηρίου με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης, μέσω της ανώνυμης οδού παραπλεύρως του Ι.Ν. Αγίων Πάντων, της οδού Βίτσι και της οδού Τσορλίνη.

(γ) Για τα κινούμενα οχήματα επί της οδού Αγίων Πάντων με κατεύθυνση προς την οδό Μοναστηρίου, είτε μέσω των οδών Βίτσι και Τσορλίνη, είτε μέσω των οδών Μαργαροπούλου και Μ.Καλού.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η ανωτέρω Υπηρεσία θα λάβει μέτρα τροχαίας και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν, στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.