Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Πες μας την ιδέα σου για το νέο LEADER - Ημερίδες διαβούλευσης στο Πολύκαστρο και στο Κιλκίς από την ΑΝΚΙ

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον από την Αναπτυξιακή Κιλκίς οι συναντήσεις διαβούλευσης και ενημέρωσης του τοπικού πληθυσμού και των φορέων με σκοπό την προετοιμασία του νέου τοπικού προγράμματος LEADER - «Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» (CLLD).

Στο πλαίσιο αυτό, καταγράφονται απόψεις για την προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής του προγράμματος (όλος ο νομός Κιλκίς, εκτός της πόλης του Κιλκίς) καθώς και προτάσεις και ιδέες για ιδιωτικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες αλλά και έργα δημοσίου χαρακτήρα.

Στην ιστοσελίδα της ΑΝΚΙ (www.anki.gr) υπάρχει ενημερωτικό υλικό για το νέο πρόγραμμα καθώς και το έντυπο «Πες μας την ιδέα σου» για άμεση καταγραφή της πρότασης που μπορεί κάποιος να έχει τόσο για την περιοχή του όσο και για κάποια επιχειρηματική του ιδέα.

Οι δύο επόμενες ημερίδες δημόσιας διαβούλευσης θα πραγματοποιηθούν: α) στο Πολύκαστρο, την Τρίτη 12 Ιουλίου, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παιονίας, στις 7:30 μ.μ. και β) στο Κιλκίς, την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στις 7:30 μ.μ.

Πληροφορίες: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Συντονιστής προγράμματος CLLD / LEADER, τηλ. 23410 25305, 6946 173444


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.