Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Η ταινία “Η Δεύτερη Αλήθεια” στο Θερινό Σινεμά Κιλκίς

Με την τελευταία δημιουργία της βραβευμένης με «Όσκαρ» και «Χρυσή Σφαίρα» Σουζάνε Μπίερ και ένα καστ από την αφρόκρεμα του σκανδιναβικού κινηματογράφου συνεχίζονται οι προβολές στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” στις 15 και 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και ώρα 9.30 το βράδυ.
Η ταινία “Η Δεύτερη Αλήθεια” με επικεφαλής το γνωστό μας Νικολάι Κόστερ Βαλντάου του “Game of Thrones” είναι ένα δράμα Δανικής παραγωγής που συνοψίζει τον ανθρώπινο πόνο (αγαπημένο θέμα της Μπίερ) σε μια σειρά ακραίων καταστάσεων που ξεδιπλώνονται γοργά και συναρπαστικά και συχνά αιφνιδιάζουν με τη σκληρότητά τους. Χαρακτηριστικό της ταινίας είναι οι άρτιες ερμηνείες.

O Andreas (Nikolaj Coster-Waldau) και ο Simon (Ulrich Thomsen) είναι συνάδελφοι αστυνομικοί και στενοί φίλοι, παρ’όλο που κάνουν τελείως διαφορετική ζωή. Ο Andreas έχει σύζυγο και παιδί, ενώ ο πρόσφατα χωρισμένος Simon περνάει τον χρόνο του μεθώντας σε ένα strip club.

Όλα αλλάζουν όταν οι δυο τους κάνουν έφοδο στο σπίτι ενός ζευγαριού τοξικομανών. Εκεί θα βρουν ένα μωρό κλειδωμένο σε μια ντουλάπα που κλαίει και είναι μέσα στις ακαθαρσίες. Ένα τραγικό συμβάν που θα ακολουθήσει και θα ταράξει τις ισορροπίες στην οικογένεια του Andreas, θα είναι η αφετηρία μιας αλυσίδας λανθασμένων αντιδράσεων που θα έχουν απροσδόκητη κατάληξη.

Η Δεύτερη Αλήθεια
A Second Chance

Σκηνοθεσία: Susanne Bier

Σενάριο: Anders Thomas Jensen

Πρωταγωνιστούν: Nikolaj Coster – Waldau, Ulrich Thomsen, Maria Bonnevie, Nikolaj Lie Kaas, Lykke May Andersen

Χώρα: Δανία

Διάρκεια: 104'

Είδος ταινίας : Δράμα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.