Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

5ήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή στην Ρουμανία

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
5ήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή στην Ρουμανία
16 – 20 Αυγούστου 2016
Η Ενορία μας διοργανώνει πενταήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Ρουμανία. Θα επισκεφθούμε τον Δούναβη, το Βουκουρέστι με τα μουσεία και τα αξιοθέατά του, το Πατριαρχείο Ρουμανίας, την Θεολογική Σχολή και την Βιβλιοθήκη του και τα ορθόδοξα μοναστήρια της περιοχής καθώς και τα Καρπάθια Όρη. Στην επιστροφή την Σόφια της Βουλγαρίας.


Συμμετοχές στο γραφείο του Ιερού Ναού καθημερινά 9:00 με 12:00 το πρωί και 6:00 με 8:00 το απόγευμα και στα τηλέφωνα 23410 22.576 και 6946 359.086

Τιμή Συμμετοχής 250€

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Όλες οι μετακινήσεις με λεωφορείο. Διαμονή σε Ξενοδοχείο 4* (4 Διανυκτερεύσεις με πρωινό και ένα γεύμα - ημιδιατροφή). Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από τοπικό ξεναγό. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Την εκδρομή θα συνοδεύει ο π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.