Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

"Νίκο Τατίδη, σ' ευχαριστούμε από καρδιάς"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησία ν. Κιλκίς 
"Όταν η ευαισθησία συναντάει την Ανθρωπιά την Αλληλεγγύη οι λέξεις υποκλίνονται και χάνουν τη δύναμη των δυνατών συναισθημάτων που νοιώθουμε για να εκφράσουν όσα πρέπει να πούμε.

Τα ευχαριστώ καρδιάς είναι ελάχιστα για την δωρεάν παραχώρηση μεγάλου καταστήματος με υπόγειο πού παραχωρεί ο κ Νίκος Τατίδης για το Φιλανθρωπικό Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς. 

Ευχαριστώ θερμά που στη δύσκολη στιγμή μας αλλαγής αιθούσης λόγω ιδιόχρησης του χώρου που ως τώρα στεγαζόμασταν προθυμοποιήθηκε ο κ Νίκος Τατίδης άμεσα ακούγοντας την έκκληση μας για επείγουσα αναζήτηση αίθουσας και άπλωσε τεράστιο χέρι βοηθείας να μας παραχωρήσει το δικό του κατάστημα επί τής Πλάτωνος το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε ως αποθήκη. 

Όσο υπάρχουν άνθρωποι των πράξεων έστω κι ελάχιστοι θα αξίζει να παλεύουμε για τον όμορφο μας σκοπό!

Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά κ. Νίκο Τατίδη."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.