Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Εσύ γνωρίζεις για τα προνόμια της Kinesis Smart Card;

Ανακοίνωση Kinesis – Gym Kilkis
Το γυμναστήριο μας Kinesis – Gym Kilkis πρωτοπόρο σε ιδέες, λειτουργεί πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο σε επίπεδο προνομιακών τιμών όσο και στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Για το λόγο αυτό εδώ και ένα χρόνο έχει ιδρύσει μια μοναδική εκπτωτική κάρτα "όλα σε ένα". Με κάθε εγγραφή παρέχουμε στα ενεργά μέλη του γυμναστηρίου εκπτώσεις σε πολλά μαγαζιά της πόλη μας μόνο με την επίδειξη της κάρτας του γυμναστηρίου.

Η Kinesis Smart Card είναι γεγονός για πρώτη φορά στην πόλη μας, όλο αυτό όμως δεν θα γινόταν χωρίς τα συμβεβλημένα καταστήματα, ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στις επιχειρήσεις για την άψογη συνεργασία όλο αυτόν τον καιρό.

Οι επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε ποικίλουν, όπως ποικίλουν και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουν. Με την χρήση της Smart Card το όφελος είναι μεγάλο αφού σας δίνουμε την δυνατότητα να αποκτήσετε από είδη γενικής καθημερινής χρήση μέχρι και πολυτελείας σε χαμηλή τιμή. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να απευθύνουμε κάλεσμα σε όσους θέλουν να αποκτήσουν εμπορική συνεργασία μαζί μας, είμαστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και ιδέες!

Παρακάτω δίνεται η λίστα με τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, στόχος μας είναι να γίνουν ακόμα περισσότερες και μέσα από αυτήν την ιδέα να τονώσουμε και να δώσουμε έμφαση στην τοπική αγορά που το έχει τόσο ανάγκη.

SMART CARD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.