Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

End Season Party για το Kinesis-Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Με αφορμή την ολοκλήρωση των παιδικών προγραμμάτων Zumba Kids & Zumba Junior σας ετοιμάσαμε το πρώτο Outdoor Training για την φετινή χρονιά. Σάββατο 25 Ιουνίου λοιπόν στον πολυχώρο Αλέξανδρος sports center, στις 17:00-18:00 θα παρουσιάσει η Barbara Kosmidou με τις ομάδες Junior & Kids ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Zumba, αμέσως μετά στις 18:00-19:00 Zumba masterclass για τους μεγάλους με την Barbara Kosmidou και πολλές εκπλήξεις.


Συνεχίζουμε με (Yoga – Pilates – Tai Chi) BODYBALANCE στις 19:00-20:00 με την Ειρήνη Δημητριάδου και Φιλιώ Ορμανίδου και κλείνουμε με Pool Party στον χώρο της πισίνας.

* η διεύθυνση του γυμναστηρίου θέλει να ευχαριστήσει και να καλέσει σε αυτή την γιορτή, όλα τα μέλη που μας έδειξαν για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη τους, τους γυμναστές και προπονητές που είναι βασικό γρανάζι της μηχανής μας και φυσικά την διεύθυνση του «Αλέξανδρος sports center» για την φιλοξενία.

** η είσοδος στον πολυχώρο «Αλέξανδρος sports center» η συμμετοχή στα ομαδικά πρόγραμμα, η χρήση του παιδότοπου και η χρήση της πισίνας για το Pool Party θα είναι δωρεάν την συγκεκριμένη μέρα για όλους, μέλη και μη του γυμναστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου