Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Επετειακές εκδηλώσεις του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Το διοικητικό συμβούλιο του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει, με αφορμή την συμπλήρωση 90 χρόνων από την δημιουργία του, ζητά από όλους τους φίλους του να βοηθήσουν στη προσπάθεια ανεύρεσης υλικού (φωτογραφίες, αντικείμενα, ρούχα κτλ.) για την ανάδειξη της ιστορίας και της διαδρομής του συλλόγου από το 1926 έως και σήμερα. 

Φωτογραφίες από αγώνες και εκδηλώσεις της ομάδας, οπτικοακουστικό υλικό σε οποιαδήποτε μορφή, αντικείμενα σχετικά με την ομάδα, ενθύμια, στολές αγώνα, κάλτσες, παπούτσια και ότι άλλο μπορεί να φανεί χρηστικό χρησιμοποιώντας το στις επετειακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Προτεραιότητα του μια ανοιχτή επετειακή εκδήλωση στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Παντελεήμονα με προσκεκλημένους πρώην και νυν ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες της ομάδας, εκπροσώπους της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, του Δήμου μας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.