Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Επίσκεψη Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα Κιλκίς στο Επιμελητήριο

Στο πλαίσιο επισκέψεων και συναντήσεων με Φορείς του νομού η Νομαρχιακή Επιτροπή του Σύριζα με επικεφαλής από τον Γραμματέα της Μιχαήλ Βιδιαδάκη και τα στελέχη Άρη Παπαδόπουλο, Πέτρο Φούρα και Οδυσσέα Μπαγκατουρίδη, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Παύλο Τονικίδη με σκοπό την ενημέρωση για την πορεία των επιχειρήσεων και τις, προϋποθέσεις ανάπτυξης και έξοδο τους από την κρίση.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αφού τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη ενημέρωσε τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής για τη λειτουργία, τις αρμοδιότητες, αλλά και τις δράσεις του Φορέα στην κατεύθυνση αντιμετώπισης των προβλημάτων που αφορούν άμεσα την προοπτική των επαγγελματιών, των εμπόρων και γενικότερα της επιχειρηματικής κοινότητας. Επισήμανε δε τις διάφορες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Επιμελητήριο για την εξυπηρέτηση των μελών του, και ζήτησε συνεργασία στην προσπάθεια που κάνει το Επιμελητήριο με στόχο την διοργάνωση διημερίδας για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Ακόμη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έκανε εκτενή αναφορά στην επιδείνωση λόγω του προσφυγικού ζητήματος και του λαθρεμπορίου σε όλα τα είδη και ειδικότερα στον καπνό και τα τσιγάρα όπου και ενημέρωσε ότι έχει ήδη ζητήσει τη συνδρομή της εισαγγελίας για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του φαινομένου.

Τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής άκουσαν με προσοχή όλα τα αιτήματα και τους προβληματισμούς της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς και συμφώνησαν στην ανάγκη ουσιαστικότερης συνεργασίας της Κυβέρνησης με τους Φορείς ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά όλες εκείνες οι παθογένειες που χρόνια τώρα αποτελούν τροχοπέδη στις αγωνιώδεις προσπάθειες ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.