Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Νίκη χρυσάφι του Εθνικού Νέου Αγιονερίου στην Κοζάνη με σκορ 1-0

Λυτρωτική νίκη όπως διαφαίνεται πέτυχε χθες ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου επί της Κοζάνης με 1 - 0. Χρυσός σκόρερ ο συνήθης "ύποπτος" Νέστορας Στεφανίδης (31ο λεπτό) ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ έδωσε το τεράστιο βαθμολογικό τρίποντο στην ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας και πλέον κρατά την τύχη της στα χέρια της ή μάλλον στα πόδια των ποδοσφαιριστών της.

Ο Εθνικός πήρε μία δίκαια νίκη και παρέμεινε πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού με 40 βαθμούς, τρεις βαθμούς πάνω από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που πέρασε στην 10η θέση.

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης η καθολική υπεροχή του ποδοσφαιρικού συγκροτήματος του Π.Διλμπέρη είχε ως αποτέλεσμα το νικητήριο τέρμα αλλά και αρκετές στιγμές που ο Εθνικός θα μπορούσε με περισσότερη προσοχή στην τελική προσπάθεια να είχε καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι.
Με πείσμα και θέληση όλοι οι παίκτες του Εθνικού ήταν αποφασισμένοι και το έδειξαν ότι το ματς αυτό έπρεπε πάση θυσία να τελειώσει ευχάριστα.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι δεν υποχώρησαν αλλά ουσιαστικά επιδόθηκαν σε ένα πολύ καλά συντονισμένο παιχνίδι με στόχο την διαφύλαξη του σκορ αφενός αφετέρου την εκμετάλλευση όποιας ευκαιρίας δοθεί και τον διπλασιασμό των γκολ εφόσον βρεθεί σε πλεονεκτική θέση κάποιος από τους ποδοσφαιριστές της κιλκισιώτικης ομάδας.

Οι γηπεδούχοι κυρίως με ανοργάνωτες επιθέσεις και χωρίς πυξίδα ουσιαστικά στο παιχνίδι τους δεν μπορούσαν με τίποτε να απειλήσουν τον Γουναρίδη ο οποίος παρακολουθούσε το ματς χωρίς να υποστεί καμιά περιπέτεια.Εκτός της φάσης του 55΄ όταν σε δυνατό σουτ (Τσικόπουλου) απέκρουσε σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους Κοζανίτες.

Το υπόλοιπο διάστημα η εικόνα του αγώνα έδιδε το μήνυμα ότι από το γήπεδο της Κοζάνης όπως και αλλιώς νικήτρια θα έφευγε η ομάδα του νομού Κιλκίς καθώς το παιχνίδι ήταν πασιφανές ότι δεν θα μπορούσε να αλλάξει λόγω της πολύ σοβαρής αντιμετώπισης από πλευράς φιλοξενουμένων.

Κάπως έτσι κύλησε το παιχνίδι και ο Θεσπρωτός διαιτητής Μπαλατσούκας (βοηθοί: Τίκας - Θεσπρωτίας, Διαμαντής - Ηπείρου) σφύριξε τη λήξη του με τελικό αποτέλεσμα 1 - 0 και χαμόγελα ευτυχίας και χαράς για τους παίκτες και τους "ανθρώπους" του Εθνικού Ν. Αγιονερίου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Γ. Παρασκευάς): Τζόρτζεβιτς, Δινοβίτσης, Τραυλός, Τάχιας, Αλιατίδης, Ηλίας Τσικόπουλος, Γιάννης Τσικόπουλος, Χαματάϊ (77’ Πιτσιάβας), Δημ. Παπαδόπουλος (59’ Δούμας), Βουτσιώτης (46’ Γιουβανέλλης), Καπετάνος.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Π. Διλμπέρης): Γουναρίδης, Μπουζούρας, Μαργαρίτης, Παλάσκας, Μιλκούδης, Κοντσίδης, Μπελίτσας (72’ Δρόσος), Κουκουλέκης, Ν. Στεφανίδης, Κουτσάγιας (57’ Κοτσαρίδης), Υψηλός (60’ Παπαδημητρίου).


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (29Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Απόλλων Κρ. Βρύσης – Νέστος Χρυσούπολης 2-1

Δόξα Δράμας – Θύελλα Φιλώτα 3-0

Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-1

Έβρος Σουφλίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-4

Φ.Σ. Κοζάνη – Εθνικός Ν. Αγιονερίου 0-1

Εθνικός Σερρών ΓΑΖΩΡΟΥ – Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-3 α.α.

Άρης Θεσσαλονίκης – Εορδαϊκός 3-2

Α.Ο. Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1ΡΕΠΟ : Καμπανιακός


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ1. Άρης Θεσσαλονίκης 74 (63-16)
……………………………………………….
2. Δόξα Δράμας 59 (38-16)
3. Νέστος Χρυσούπολης 54 (53-28)
4. Καβάλα 43 (41-22)
5. ΑΠΕ Λαγκαδά 42 (35-30)
6. Εορδαϊκός 41 (30-27)
7. Καμπανιακός 41 (39-22)
8. Απόλλωνα Καλαμαριάς 41 (35-26)
9. Εθνικός Αγιονερίου 40 (24-20)
……………………………………………….
10. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 37 (42-38)*
11. Κοζάνη 34 (30-43)
12. Απόλλων Κρύας Βρύσης 33 (24-34)*
13. Θύελλα Φιλώτα 31 (27-35)*
14. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 26 (18-31)
15. Ηρακλής Αμπελοκήπων 24 (30-46)
16. Έβρος Σουφλίου 14 (25-74)*
17. Εθνικός Σερρών (αποχώρησε)

* Με αστερίσκο οι ομάδες που δεν έχουν κάνει ακόμα το ρεπό τους

** Ο Εθνικός Σερρών έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα με απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ.


Η επόμενη (30Η) αγωνιστική
Δόξα Δράμας – Απόλλων Κρ. Βρύσης

Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Καλαμαριάς

Θύελλα Φιλώτα – Έβρος Σουφλίου

ΑΠΕ Λαγκαδά – Φ.Σ. Κοζάνη

Εθνικός Ν. Αγιονερίου – Εθνικός Σερρών

Καμπανιακός – Άρης Θεσσαλονίκης

Ηρακλής Αμπελοκ. – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Εορδαϊκός – Α.Ο. Καβάλα

ΡΕΠΟ: Βυζάντιο Κοκκινοχώματος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.