Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Χύμα και τσουβαλάτα τα είπε ο Σούλης στον Αυτιά

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
O Πολιτευτής Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης για ακόμη μία φορά είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις απόψεις του όσον αφορά το μεγάλο θέμα του προσφυγικού/μεταναστευτικού. Αυτή τη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο και στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ "Καλημέρα με τον Γ. Αυτιά."

Ο κ. Καζαντζίδης το πρωί του Σαββάτου 19 Μαρτίου 2016 βρέθηκε στο Χέρσο επισκεπτόμενος τον καταυλισμό των προσφύγων και σε απευθείας σύνδεση ανέφερε για το φλέγον ζήτημα ότι:

Οι ΜΚΟ (εξαίρεση αποτελούν οι οργανώσεις των ιατρών) είναι παντελώς εξαφανισμένες καθώς έχουν λάβει χρήματα και αντί να τα διαθέσουν για την υποβοήθηση και την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων που φιλοξενούνται στον καταυλισμό του Χέρσου Κιλκίς, δεν γνωρίζει κανένας που χρησιμοποίησαν τα χρήματα αυτά.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί και έκλεισε την τοποθέτησή του με μια πρόταση - για ευνόητους λόγους (σύνορα της χώρας) - για μη μόνιμη εγκατάσταση των προσφύγων σε κέντρα φιλοξενίας που βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά να μεταφερθούν σε κέντρα που έχουν δημιουργηθεί στην υπόλοιπη χώρα για την αποφυγή του κινδύνου συνέχισης του μουσουλμανικού τόξου από τη Θράκη σε ολόκληρη την παραμεθόριο της Ελλάδας (περιοχή της Μακεδονίας).

Στην εκπομπή παρενέβησαν επίσης με δηλώσεις τους κάτοικοι του οικισμού που διαμαρτύρονται για την αδιαφορία του κράτους παρά τις πομπώδεις υποσχέσεις του, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Κοτανίδης και η Αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Λ. Αναστασιάδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου