Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Εθελοντική βοήθεια ζητά το Συντονιστικό Όργανο για τη διαχείριση της ανθρωπιστικής βοήθειας στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Χέρσου

Συνεδρίασε το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Χέρσο το άτυπο Συντονιστικό Όργανο για τη διαχείριση της ανθρωπιστικής βοήθειας στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Χέρσου.

Κατά τη συνεδρίαση η ολομέλεια ενημερώθηκε για τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και για τις ανάγκες που δημιουργούνται καθημερινά σε σχέση με τη λειτουργία του εν λόγω Κέντρου. Σε επίπεδο υγειονομικής κάλυψης έχει προγραμματιστεί, όπως ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη,

η 24ωρη λειτουργία ιατρείου με τις απαραίτητες ειδικότητες στην προσφυγική δομή του Χέρσου.

Για τη συγκέντρωση και αποθήκευση της ανθρωπιστικής βοήθειας έχει παραχωρηθεί ο χώρος της Εργατικής Εστίας (Καραολή και Δημητρίου) καθώς και ισόγειος αποθηκευτικός χώρος που διέθεσε ο κ. Παπαθεοδώρου (διασταύρωση Κιλκίς – Θεσσαλονίκης).

Το Συντονιστικό Όργανο ζητά εθελοντές για τη διαλογή των ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας και την καταγραφή ελλείψεων που προκύπτουν στο χώρο της Εργατικής Εστίας ο οποίος θα λειτουργεί για το σκοπό αυτό από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ελένη Αναστασιάδου 6944 833715 και στους εθελοντές Χαράλαμπο Μακρίδη 6944 152183 και Νατάσα Σαββίδου 6976 084829. Στα παραπάνω τηλ. επικοινωνίας μπορούν να απευθύνονται και οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.