Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η απίστευτη δοκιμασία που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες πρόσφυγες έχει κινητοποιήσει φορείς και συλλογικότητες του νομού μας . Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των Εθελοντών Κιλκίς οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες και απαιτείται συντονισμένη προσπάθεια.


Ο ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια ενίσχυσης των δομών υποδοχής και φιλοξενίας θα συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Προτεινόμενα είδη
Τρόφιμα: χυμοί, κρουασάν, μπισκότα, κονσέρβες (όχι χοιρινό), γάλατα παιδικά βρεφικά, παιδικές κρέμες, παιδικές τροφές σε βαζάκια, καραμέλες, μπάρες δημητριακών, κριτσίνια, φρυγανιές, τσάι σε φακελάκια.

Είδη προσωπικής υγιεινής: χαρτιά υγείας, μωρομάντηλα, πάμπερς, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, ξυραφάκια, μπιμπερό, πιπίλες, σαπούνια, σαμπουάν.

Ρουχισμός: μπουφάν και παπούτσια όλα τα είδη (αντρικά, γυναικεία, παιδικά).

Άλλα είδη: κουταλάκια μιας χρήσης, πλαστικά μπολ φαγητού μικρά, φελιζόλ ποτήρια, σακούλες μαύρες, σακούλες σούπερ μάρκετ, παιχνίδια, υποστρώματα, παιδικά καρότσια, αναπηρικά αμαξίδια.

Η συλλογή των παραπάνω ειδών θα γίνεται στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κ. Γαβριηλίδη 8 στον 2ο όροφο από τις 10:00 – 14:00 καθημερινά. Ακόμη και τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης από 18:00 – 20:00.

Επίσης υπάρχει μεγάλη ανάγκη για εθελοντική εργασία, μέλη ή μη του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να δηλώσουν διαθεσιμότητα στο τηλ.: 2341025026.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.