Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Χατζησάββας: Εικονική πραγματικότητα οι παροχές της κυβέρνησης Σύριζα



Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
βουλευτή Χρυσής Αυγής ν. Κιλκίς

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Χρυσής Αυγής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία στου στην βουλή χαρακτήρισε εικονική πραγματικότητα το "παράλληλο πρόγραμμα του Σύριζα" το οποίο περιέχειισοδύναμα για υψηλόβαθμα στελέχη δημοσίων υπηρεσιών την στιγμή που χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι στην ανεργία.


Βέβαια, η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ παρέχει και πολλά πράγματα δωρεάν, όπως στέγη, διατροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ρεύμα κτλ αλλά αυτά τα ισοδύναμα τα απολαμβάνουν μόνο οι λαθρομετανάτσες, σε αντίθεση με τους Έλληνες πολίτες στους οποίους τα κόβουν.

Παράλληλα, κατήγγειλε την «πολιτική των ΜΚΟ» που εφαρμόζει η κυβέρνηση που στην ουσίαπαραδίδει όλη την διαχείριση των "προσφύγων" σε αυτές τις οργανώσεις πάντα με το αζημίωτο φυσικά.


Κλείνοντας, εξέφρασε την ανησυχία του για τις διεθνείς εξελίξεις και ενώ όλες οι χώρες στέλνουν στρατεύματα στα σύνορά τους, η κυβέρνηση της Ελλάδας στέλνει τους λαθρομετανάστες δημιουργώντας τα περίφημα "hot spots".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.