Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Ηττήθηκε και στο Καμπάνη ο Άρης Παντελεήμονα

Την όγδοη ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα με 4-1 σκορ από την τοπική Δόξα πληρώνοντας σε ακόμη μια αναμέτρηση τα πολλά λάθη στην αμυντική του λειτουργία. 

Οι γηπεδούχου σημείωσαν και τα τέσσερα τέρματά τους στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναγιωτίδη Πασχάλη να μειώνει το σκορ στα μισά του δευτέρου με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Μεταλλίδη Δημήτριου. 

Αμέσως μετά την αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού εκδήλωση της ομάδας όπου η διοίκηση δεξιώθηκε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους. Εκτός από την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, που ανέδειξε τυχερό τον ποδοσφαιριστή Πουλχαρίδη Ιωάννη, οι παρευρισκόμενοι έσβησαν και τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της ομάδας με αφορμή την συμπλήρωση 90 χρόνων ιστορίας. 

Μετά και το τέλος της δέκατης τέταρτης αγωνιστικής η ομάδα παρέμεινε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς και συντελεστή 13-33 τέρματα. 

Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 15:00 εντός έδρας με την Κεραυνό Βάθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου