Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Οι Ατρόμητοι έκοψαν την βασιλόπιτά τους στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς

Αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ οι «ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ», γονείς και φίλοι, έδωσαν το παρόν τους στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιττας τους, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς, όπου και διεξάγονται οι προπονήσεις.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα της πρόεδρου του συλλόγου κ.Σαββίδη Ειρήνη και τις εγκάρδιες ευχές για καλή και ευλογημένη χρονιά μακριά από τραυματισμούς, οποία δήλωσε «χρειαζόμαστε έμπρακτα, την συμμετοχή και την αρωγή, των γονιών, των φιλάθλων και της πολιτείας με κάθε μέσο που διαθέτουν, για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε».

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ.Καλογιάννης Κώστας, που έκοψε την πίττα για κάθε τμήμα της, δήλωσε στους συμμετέχοντες: «Είμαστε και θα παραμείνουμε κοντά στα παιδιά μας, με τις τακτικές προπονήσεις και τις προγραμματισμένες αθλητικές συναντήσεις, προκειμένου από μικρή ηλικία να βιώσουν την ευγενή άμιλλα που προσφέρει ο αθλητισμός».

Στην διάρκεια της εκδήλωσης , ο προπονητής των τμημάτων της ακαδημίας κ.Κώστας Λαδάς επεσήμανε στους παρευρισκομένους πως:
«Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε , όλοι μας, δάσκαλοι, γονείς, προπονητές, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μην λείψει η χαρά, η ελπίδα, η μάθηση από τα παιδιά μας».

Τα παιδιά που έτυχαν το φλουρί, έλαβαν ως δώρο από μία επιταγή από κατάστημα αθλητικών ειδών.
Οι τυχεροί ήταν: 

1.Παπαδοπουλου Γεωργια(Καμπάνη)
2.Πουρσατούδης Κώστας (Ν.Σάντα)
3.Αγοράκης Αλέξανδρος(Καμπάνη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.