Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Κιλκίς: Πετυχημένη η εκδήλωση «Τι συμβαίνει με το Ισλάμ – ιστορική προσέγγιση»

Δελτίο τύπου Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς
Το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016, στην κατάμεστη αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η 5η εκδήλωση του Ομίλου για την ιστορία και τον πολιτισμό του Κιλκίς με θέμα: «Τι συμβαίνει με το Ισλάμ – ιστορική προσέγγιση»

Οι ομιλητές Αγγελική Ζιάκα Καθηγήτρια ΑΠΘ, Σωτήρης Λέκκας Ιστορικός και Βλάσης Αγτζίδης Διδάκτωρ σύγχρονης ιστορίας, με τις πλούσιες σε στοιχεία εισηγήσεις και τις απαντήσεις τους στα πολύ ενδιαφέροντα και εύστοχα ερωτήματα του κοινού, συνέβαλαν στην πληρέστερη ενημέρωσή μας αναφορικά με τον κόσμο του Ισλάμ.

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές, το κοινό που παρευρέθηκε καθώς και την διεύθυνση του Εμπορικου Επιμελητηρίου για την φιλοξενία που μας παρείχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.