Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Επίσκεψη Παραστατίδη στο Δημαρχείο Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Βουλευτής του Νομού Κιλκίς κος Παραστατίδης επισκέφθηκε το Δημαρχείο Παιονίας την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου. Ο Δήμαρχος Παιονίας καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Παπαδόπουλος Ι. είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να εκθέσουν στον Βουλευτή πάγια αιτήματα που αφορούν τις ανάγκες των δημοτών.

Τα κύρια θέματα διαλόγου ήταν η ΠΑΘΕ, η επέκτασή της και η κατασκευή διαχωριστικής νησίδας μιας και αρκετά θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα έχουν προκληθεί σε έναν από τους βασικότερους οδικούς άξονες της χώρας.

Από την ημερήσια διάταξη δεν έλειψε, φυσικά, το μείζον προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα καθώς και το ασφαλιστικό που είναι τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο. Στα πλαίσια αυτά, τέθηκε επί τάπητος το θέμα της παραμεθορίου με τον Βουλευτή να τονίζει πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο ακριτικός Νομός μας να μην υποβαθμιστεί και περιθωριοποιηθεί.

Παράλληλα, οι κοι Γκουντενούδης και Παπαδόπουλος εξέφρασαν την αναγκαιότητα επαναλειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων Γοργόπης και Τούμπας καθώς και την ίδρυση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου με τον κο Παραστατίδη να δηλώνει πως είναι σύμμαχος στα δίκαια και πάγια αιτήματα της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινωνίας της Παιονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.