Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Πρωταθλητής χειμώνα 2015 - 2016, ο Α.Μ.Σ. Πόντιοι Κιλκίς

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της ομάδας ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και ΑΜΣΠ ΚΙΛΚΙΣ τόσο σε επίπεδο αντρικών ομάδων με την μετακίνηση είκοσι (20) παικτών (15 έφηβοι & 5 άντρες) προς την ομάδα του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ η συνεργασία των δύο ομάδων προχώρησε άλλο ένα βήμα στα ηλικιακά τμήματα όπου όλες οι ομάδες των αγοριών πέρασαν στο τμήμα των ΑΜΣΠ ΚΙΛΚΙΣ με υπεύθυνο των Κωστόπουλο Γεώργιο στο προπονητικό κομμάτι και Κωστόπουλο Κων/νο στο διοικητικό. 


Στα πλαίσια αυτής της πολύ καλής συνεργασίας η ομάδα των Ποντίων για την φετινή χρόνια συμμετέχει στην Β΄ Εθνική μια νέα ομάδα αποτελούμενη από δώδεκα (12) παίδες που πέρσι ήταν στο ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και επτά (7) παλιούς παίκτες που τιμούν την ομάδα με την παρουσία τους αφιλόκερδος εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Το τιμόνι της ομάδας από φέτος τόσο στην ομάδα των Παίδων αλλά και της αντρικής ομάδας έχει ο Γιώργος Καλαϊτζής ένας δάσκαλος του χάντμπολ και συνεχίζει να στολίζει με την παρουσία του τα γήπεδα αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τους μικρότερους παίκτες. Η ομάδα αποτελεί μια μίξη νέων και παλαιών παικτών που μέσα στο γήπεδο που συνεργάζονται άψογα και αυτό φαίνεται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

- Αγωνιστικά η ομάδα συμπλήρωσε τέσσερις (4) νίκες σε τέσσερις (4) αγώνες και τερμάτισε και μαθηματικά πρώτη με οκτώ (8) βαθμούς στον 5ο όμιλο Β’ Εθνικής και είναι ο άτυπος πρωταθλητής χειμώνα 2015.

- Την τελευταία εκτός έδρας αγωνιστική με αντίπαλο τον ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Αξιούπολης κατάφερε με μια καταπληκτική εμφάνιση να κερδίσει με δέκα (10) γκολ διαφορά (26-36) και να βάλει γερά θεμέλια για μια πολύ καλή πορεία στον όμιλο. Με πρωταγωνιστές τους μικρούς της ομάδας Φαχουρίδη Στυλιανό επτά (7) γκολ και τους μεγάλους ως υποστηρικτές της προσπάθειας το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να είναι άλλο παρά η νίκη.

Τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν οι :Τερματοφύλακες ( Ιωαννίδης Θ. & Βαφειάδης Β.), Καλαιτζής Γ. (9) ,Κωστόπουλος Γ. (9), Βαλής Κ. (3), Κουσίδης Ι. (3), Τσαχουρίδης Β. (1), Χαλκίδης Σ. (1), Ραγιόπουλος Μ. (1), Χρυσοστομίδης Ε. (1), Βιολιτζής Α. (1), Κωστόπουλος Δ. Τριανταφυλλίδης Ηλιας, Σακαλής Ηρακλής.

- Αναλυτικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των ΑΜΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ:

ΑΜΣΠ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ : 29 - 21

ΜΑΚΕΔΩΝ – ΑΜΣΠ ΚΙΛΚΙΣ : 22 - 52

ΑΜΣΠ ΚΙΛΚΙΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ : 31 - 30

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΜΣΠ ΚΙΛΚΙΣ : 26 - 36



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5ΟΥ   ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
ΒΑΘΜΟΙ
ΑΓΩΝΕΣ
ΓΚΟΛ
ΚΑΤΑ
ΔΙΑΦΟΡΑ
1
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ
8
4
148
99
49
2
ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ
3
3
101
64
37
3
ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
1
2
44
43
1
4
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ
0
3
66
85
-19
5
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
-1
2
55
50
5
6
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
-2
3
81
84
-3
7
ΜΑΚΕΔΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
-3
3
59
129
-70

· Τις επόμενες δύο αγωνιστικές η ομάδα έχει ρεπό λόγο της απόσυρσης από το πρωτάθλημα του Θερμαϊκού Θεσ/νίκης και της ΟΛΑ Δράμας.

· Η επόμενη αγωνιστική για την ομάδα του ΑΜΣΠ ΚΙΛΚΙΣ είναι εντός έδρας την 23-01-2016 και ώρα 16 :00 με την ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.