Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

"Προστατέψτε τις Ελληνικές Επιχειρήσεις"

Υπογράφει ο Νικόλαος Τατίδης
Πολιτευτής  ΑΝ.ΕΛ. ν. Κιλκίς
"Ομόφωνα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ψήφισαν την αύξηση της φορολόγησης στις μικρές ελληνικές ζυθοποιίες, με αποτέλεσμα το επίμαχο άρθρο να αποσυρθεί και να μην εισαχθεί στη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια, η οποία ξεκινά το απόγευμα της Τετάρτης.
Δεν είναι το αν θα πληρώνουμε κάτι παραπάνω για να ποιούμε μία μπύρα, είναι να εξασφαλιστεί η παραμονή των επιχειρήσεων στον τόπο μας, στην Ελλάδα, να μη μεταναστεύσουν στην γείτονα Βουλγαρία, με τα επακόλουθα ανεργία κ.λ.π.
Στηρίζουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες, είτε έχουν να κάνουν με το εμπόριο, είτε με την παροχή υπηρεσιών, πολλώ δε περισσότερο όταν πρόκειται για επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν με την παραγωγή».

Η προστασία, άλλωστε της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας είναι για μας, το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, μια εκ των «κόκκινων γραμμών» μας, τις οποίες δεν μπορούμε να παραβιάσουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.