Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

2ήμερη φθινοπωρινή εκδρομή παλαιμάχων του Κιλκισιακού

Υπογράφει ο Σύλλογος  Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου 2015 τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» μαζί με τις συζύγους τους πραγματοποίησαν την καθιερωμένη 2ήμερη φθινοπωρινή τους εκδρομή σε Τρίκαλα - Καρδίτσα – Λίμνη Πλαστήρα - Μετέωρα. 


Οι εκδρομείς έφτασαν στα Τρίκαλα γύρω στις 12.00΄το μεσημέρι του Σαββάτου και αμέσως μετά ξεναγήθηκαν καταρχήν στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας για την αυτοκίνηση στην Αρχαία Ελλάδα και στη συνέχεια γνώρισαν από κοντά τα αυτοκινούμενα λεωφορεία χωρίς οδηγό που κινούνται σε συγκεκριμένη διαδρομή 2,4 χιλιομέτρων στα πλαίσια του προγράμματος CityMobil2. Από τις 13.30΄ έως τις 16.00΄ το πρόγραμμα περιλάμβανε γεύμα σε ταβέρνα της πόλης, στη φημισμένη περιοχή «μανάβικα». 

Η αποστολή αναχώρησε για την Καρδίτσα όπου τα μέλη της αποσύρθηκαν για ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ οι εκδρομείς μετέβησαν σε ταβέρνα της πόλης με ζωντανή μουσική, όπου και διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ. Το πρωί της Κυριακής οι παλαίμαχοι αναχώρησαν για περιήγηση - ξενάγηση στη φημισμένη λίμνη του Πλαστήρα με τα πανέμορφα χωριά της. 

Πρώτη στάση στο φράγμα για ενημέρωση, φωτογραφίες και τις απαραίτητες αγορές τοπικών προϊόντων. Η επόμενη στάση περιλάμβανε καφέ σε καφέ – μπαρ του Νεοχωρίου με φανταστική θέα τη λίμνη. Στη συνέχεια αναχώρηση της αποστολής με επόμενο προορισμό την Καλαμπάκα. ΄Αφιξη στις 14.30 και ξενάγηση στους ιερούς βράχους των Μετεώρων με τα 24 Μοναστήρια εκ των οποίων μόνο τα 6 λειτουργούν και στα οποία φυλάσσονται Σταυροί με Τίμιο Ξύλο, αρχιερατικοί ράβδοι, χρυσοποίκιλτα ιερατικά άμφια, χειρόγραφα, Ευαγγέλια, σκεύη για λειτουργικούς σκοπούς, αργυρές λειψανοθήκες, κ.ά. 

Τα μέλη της αποστολής εντυπωσιάστηκαν από τη μεγαλοπρέπεια αυτού του μεγαλουργήματος της φύσης του γιγαντιαίου πέτρινου συμπλέγματος και έμειναν έκθαμβοι από το απαράμιλλης ομορφιάς μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο των ιερών βράχων. Αμέσως μετά οι εκδρομείς γευμάτισαν στις καταπληκτικές ταβέρνες του χωριού «Καστράκι» στους πρόποδες των βράχων των Μετεώρων, έκαναν τις τελευταίες τους βόλτες και με φορτωμένες τις «μπαταρίες» από όμορφες εμπειρίες πήραν το δρόμο της επιστροφής. 

Αργά το βράδυ της Κυριακής επέστρεψαν στο Κιλκίς με ανανεωμένη διάθεση, κουβαλώντας μαζί τους τις ωραίες στιγμές του διημέρου που πέρασε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.