Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Yoga Pilates House Kilkis: Προσφορά για αδυνάτισμα με Infra Red Therm Lipolysis

Προσφορά -25% 
- 12 συνεδρίες από 180€ μόνο 135€ και ένας μήνας χρήση γυμναστηρίου
- 24 συνεδρίες από 330€ μόνο 250€ και δύο μήνες γυμναστηρίου
- Η προσφορά ισχύει μέχρι 28/11/15
- Πληροφορίες 2341771719

Το Infra Red Therm Lipolysis είναι μια ειδική συσκευή εκπομπής θερμικών υπέρυθρων κυμάτων με τη μορφή ερυθρού φωτός.

Εκπέμπει ασφαλές, θεραπευτικό φως (ηλεκτροθερμία) το οποίο, σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση μέτριας έντασης, επιδρά σημαντικά στην επιτάχυνση της διαδικασίας καύσης και απώλειας λιπώδους μάζας από τον οργανισμό.

Πως λειτουργεί 

Η ακτινοβολούμενη (ή απώτερη ή μακρινή υπέρυθρη) θερμότητα είναι κατά βάση μια ενέργεια η οποία θερμαίνει αντικείμενα απευθείας μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται μετατροπή, χωρίς να είναι αναγκαία η θέρμανση του αέρα που μεσολαβεί. Η ακτινοβολούμενη θερμότητα ονομάζεται επίσης υπέρυθρη ακτινοβολία (IR) και είναι μια σημαντική ενεργειακή δύναμη που προωθεί την ίαση – μια άνοδο του αριθμού των λευκών αιμοσφαιρίων στο αίμα, ταχύτερο μεταβολισμό, καλύτερη κυκλοφορία και αποτοξίνωση. 

Η καύση 600 έως 2.400 θερμίδων σε μια συνεδρία 30 λεπτών είναι συνήθης. Αυτό το στοιχείο είναι ανεκτίμητο για όσους δεν ασκούνται και για όσους δε μπορούν να ασκηθούν, αλλά όμως επιθυμούν έναν αποτελεσματικό έλεγχο σωματικού βάρους και ένα πρόγραμμα διατήρησης της φόρμας τους.


29 λεπτά στο Infra Red Therm Lipolysis =
4,5 ώρες τρέξιμο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.