Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ταξιδεύουμε στο χωριό Άσπρος του Κιλκίς!

Στον Άσπρο του Κιλκίς μας προσκαλεί η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” αυτή την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 11:45, φυσικά στην 4Ε!
Η πατρίδα μας είναι γεμάτη από χωριά τα οποία είναι απλωμένα στην ποδιά της και την στολίζουν σαν μικρά μαργαριτάρια... Ένα από αυτά τα χωριά λοιπόν, αυτό που θα γνωρίσουμε αυτή την Κυριακή!
Περιπλανιόμαστε στα γραφικά δρομάκια, σε έναν τόπο με εξαιρετική ρυμοτομία. Πάμε μια βόλτα κάτω στον Αξιό και καταγράφουμε εικόνες μοναδικές. Μιλούμε για την ιστορία του τόπου με την κυρία Λίνα, ακούμε τους παλιούς κατοίκους να μιλούν με λαχτάρα για την παλιά πατρίδα...


Συναντούμε τον πατέρα Χρήστο μπροστά στην εκκλησιά, ενημερωνόμαστε για τα της εκπαίδευσης ενώ η κυρα- Δήμητρα θα μας φτιάσει πίτα παραδοσιακή...

Στο λαογραφικό μουσείο, θα εντυπωσιαστείτε με τη δουλειά που έχει γίνει και θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα...Ο πολιτιστικός σύλλογος εδώ έχει πλούσια δραστηριότητα και φυσικά μιλάμε αναλυτικά . Όπως επίσης για την πολύ μεγάλη τράπεζα αίματος του τόπου.

Πέρα από τον πολιτισμό και την παράδοση έχουν πολύ ψηλά και τον αθλητισμό εδώ... Μας μιλά παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της δόξας Άσπρου, ο κύριος Παπαδόπουλος...

Στην πλατεία , μπροστά στην κοινότητα όλο το χωριό θα ρθει. Θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε και φυσικά θα κεραστούμε όλοι στο τραπέζι με τα πλούσια εδέσματα, έτσι όπως το ετοίμασαν οι καλές νοικοκυρές ..

“Στον τόπο που γεννήθηκα...” λοιπόν στον Άσπρο Κιλκίς αυτή την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 11:45 , στην 4Ε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.