Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες της Ειδομένης του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ και Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Η Γραμματεία Κιλκίς του ΠΑΜΕ και ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας – ΟΓΕ) συνεχίζοντας τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ειδομένη του Κιλκίς, την Κυριακή 18 Οκτώβρη το πρωί θα διαθέσουν επί τόπου όσα είδη έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής.

Η ανταπόκριση από λαϊκούς ανθρώπους που επικοινωνούν με τη Γραμματεία του ΠΑΜΕ και το Σύλλογο Γυναικών για να παραδώσουν είδη πρώτης ανάγκης από το υστέρημά τους συνεχίζει να είναι μεγάλη και συγκινητική.

Επιπλέον, ελπιδοφόρο είναι το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι, νέοι, γυναίκες, συνειδητοποιούν ότι η αιτία της προσφυγιάς και της μετανάστευσης βρίσκεται πίσω από τον καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής που έχει στο επίκεντρό του την κερδοφορία των μονοπωλίων και όχι τις ανάγκες των λαών, βρίσκεται πίσω από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που διεξάγουν ΝΑΤΟ και ΕΕ και με την εμπλοκή της χώρας μας σ’ αυτούς τους πολέμους.

Δυναμώνουμε την πάλη μας για να σταματήσει η ιμπεριαλιστική επιθετικότητα και παράλληλα οργανώνουμε την εργατική λαϊκή απάντηση στο νέο κύμα αντιλαϊκής - αντεργατικής επίθεσης που δεχόμαστε από ΕΕ και κυβέρνηση. Γινόμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων! Συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 22 Οκτώβρη στις 6:30 μ.μ. στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς.

Υπενθυμίζουμε ότι συγκεντρώνουμε:

Γάλα εβαπορέ μικρή συσκευασία, νερό σε μικρά μπουκάλια, ατομικούς χυμούς, μπισκότα, φρυγανιές, κρέμες για μωρά, κονσέρβες.

Πάνες, μωρομάντηλα, χαρτί υγείας, σερβιέτες, σαμπουάν, σαπούνι.

Η παράδοση των ειδών θα γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως στα τηλέφωνα: 6944890639 για το Κιλκίς και 6958292256 για το Πολύκαστρο.

Το σημείο συνάντησης για την μεταβίβαση στην Ειδομένη είναι στο γήπεδο του Πολυκάστρου στις 10:00 π.μ.




1 σχόλιο:

  1. Στον δήμο Παιονίας θα ασχοληθεί κανείς με τους δημότες οι θα περιμένουμε να κλείσει το προσφυγικό ζήτημα? Εδώ και ένα μισό μήνα υπάρχει μόνο η Ειδομένη. Από την στιγμή που έχει εγκατασταθεί εκεί (καλός η κακός )η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ και έχει αναλάβει το όλο θέμα , τι δουλειά ατελείωτη έχει ο δήμος και μεριάζει εκεί? Μήπως βολεύει τους κύριους της δημοτικής αρχής να έχουν μια καλή δικαιολογία για την απραγία τους στα αλλά σοβαρά θέματα του δήμου μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.