Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Πίστα σκι στο Κιλκίς. Θα φιλοξενήσει αγωνίσματα των χειμερινών Βαλκανικών αγώνων!

Ανταπόκριση από Κιλκίς για τη Gnomi-Euro News: Καραηλχάν Μαύρος
Δεν έχουν τελειωμό οι επιτυχίες αυτής της μοναδικής πόλης που λέγεται Κιλκίς.
Σήμερα 26 Σεπτεμβρίου του 2.029 μΧ, η Βαλκανική Ομοσπονδία Χειμερινών αγώνων που εδρεύει στην πρωτεύουσα όλων των Βαλκανίων την Πρίστινα, έκανε μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τους χειμερινούς αγώνες που θα γίνουν του χρόνου 2.030 μΧ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Καϊμάκατσαλαν.


Ανακοινώθηκε ότι ένα άθλημα το «Άλμα με σκι» θα πραγματοποιηθεί κατ εξαίρεση στο Κιλκίς !

Οι τεχνικοί σύμβουλοι της ομοσπονδίας, εξεπλάγησαν με την κατασκευαστική τελειότητα της πίστας, ενώ δήλωσαν πως «τόσο ιδανικό σημείο δεν έχουν ξαναδεί πουθενά στον κόσμο» !

Είναι η μοναδική αγωνιστική πίστα στο κόσμο, η οποία βρίσκεται μέσα σε μια πόλη ! Εκατοντάδες θεατές μπορούν να παρακολουθούν το αγώνισμα από τις γύρω βεράντες, σε απόσταση αναπνοής από τους αθλητές. Επιπλέον αυτό που θεώρησαν εκπληκτικό είναι ότι με το άλμα ο αθλητής καρφώνεται κατευθείαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του !

Αλλάζει ρούχα άμεσα, κάνει μπάνιο και με το ασανσέρ του ξενοδοχείου βρίσκεται πάλι κάτω για να συνεχίσει την προσπάθειά του !Εκπληκτικό !

Η ομοσπονδία εξοικονόμησε τεράστιο ποσό, γιατί θα έπρεπε να κατασκευαστεί από την αρχή τέτοια πίστα. Πληροφορίες λένε πως αυτή η πίστα είχε κατασκευαστεί το 2014-2015 σαν μέρος ενός πάρκου.

Αποκλείεται. Σίγουρα θα είναι μια από τις συνήθεις αστείες αναρτήσεις του διαδικτύου που παραπληροφορούν τον κόσμο....

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας !




4 σχόλια:

  1. ποιό αστέρι σχεδιασε αυτό το πράγμα στο Κιλκίς ???
    Και ποιά αστέρια επίσης δέχθηκαν να δημιουργηθεί μια τέτοια κουμούτσα μέσα στο Κιλκίς ?
    Και (τέλος) πόσο κόστισε αυτή η ξεφτίλα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά ευφυής ανταπόκριση! Αλλά παραλείψατε να γράψετε για τα παγκάκια αστέγων, που η ευαίσθητη δημοτική αρχή δημιούργησε κάτω από την καταπληκτική πίστα! Γιατί εκτός από οραματιστές του μέλλοντος, είναι και ευαίσθητοι! και θέλουν να συντρέξουν και τους αστέγους που έχοντας 2 κρεβατάκια έτοιμα και μια στέγη πάνω απ το κεφάλι τους, μπορούν να χτίσουν τριγύρω και τέσσερα ντουβάρια να στεγάσουν την ζωούλα τους. Μήπως κι αποκτήσει κάποιο λόγο ύπαρξης το τερατούργημα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.