Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Κοσμοσυρροή στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Αυτό που γίνεται φέτος στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δεν έχει προηγούμενο! Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα παιδιά του Κιλκίς και των γύρω περιοχών και πραγματοποιούν την εγγραφή τους στην Ακαδημία του ΑΟΚ, με τις προσδοκίες για τον αριθμό των παιδιών που είχε τεθεί στην αρχή να ξεπερνιούνται.



Η νέα οργάνωση και δομή της ΣΧΟΛΗΣ από τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Πελίδη, αλλά και η άριστη δουλειά στο ενιαίο πρόγραμμα προπόνησης σε όλα τα τμήματα, είναι τα καταλυτικά στοιχεία που οδηγούν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Κιλκισιακού.
Είναι χαρακτηριστικό πως σε Προπαίδες και Τζούνιορ ο Κιλκισιακός μετρά τρία τμήματα σε αυτές τις κατηγορίες γιατί γίνεται το αδιαχώρητο. 

Επίσης λύθηκε και ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλάνιζε την Ακαδημία τα δύο χρόνια λειτουργίας της, και από τον επόμενο μήνα τα παιδιά θα έχουν και τα αποδυτήριά τους, με τους ιθύνοντες της ΣΧΟΛΗΣ να βελτιώνουν συνεχώς τις συνθήκες για τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.