Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Τι αποφάσισε η MS για την αναβάθμιση των πειρατικών Windows στα Win10

Στις 18 Μαρτίου 2015, η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι θα παρέχει δωρεάν την αναβάθμιση γνήσιων και μη-γνήσιων Windows («πειρατικών») στα Windows 10 -η ανακοίνωση έγινε στην Κίνα. Την δήλωση του επικεφαλής του τμήματος, Τέρι Μάγιερσον, στο πρακτορείο Reuters επιβεβαίωσε στην συνέχεια εκπρόσωπος της εταιρείας στον Τύπο, χωρίς καμία διευκρίνιση για περιορισμό της προσφοράς στην Κίνα. Και τώρα, ο Τέρι Μάγιερσον ανακαλεί όσα έχει πει.

Σε σχετική ανάρτηση στο επίσημο μπλογκ για τα Windows, ο Τ.Μάγιερσον γράφει πως εάν η διαδικασία της αναβάθμισης στα Windows 10 προκαλέσει την εμφάνιση ενός υδατόσημου στην επιφάνεια εργασίας των Windows, και μάλιστα σε ένα νέο PC, τότε «θα πρέπει να επιστρέψετε αμέσως τον υπολογιστή και να απαιτήσετε μια συσκευή με Γνήσια Windows»…

H προσφορά δωρεάν αναβάθμισης συστημάτων με Windows 7 και Windows 8.1 δεν ισχύει για Μη-Γνήσια Windows, διευκρινίζει και προσθέτει: «Οι συνεργάτες μας κατασκευαστές πρόκειται να διαθέσουν ελκυστικές προσφορές για την αναβάθμιση στα Windows 10 σε παλαιότερες συσκευές με Μη-Γνήσια Windows».

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.