Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

EO TAXADVISORS IKE: Συγχαρητήριο μήνυμα για τους εισακτέους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Λογιστικό & Φοροτεχνικό Γραφείο
“Μπαγκατουρίδης Οδυσσέας – Παπαδοπούλου Ελένη”
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Κιλκίς που αναδείχτηκαν νικητές στην δύσκολη μάχη για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Η πορεία στην συνέχεια θα είναι γεμάτη εμπόδια και ανταγωνισμό αλλά την συνταγή της επιτυχίας την έχετε και το έχετε αποδείξει.

Επίσης, όσοι δεν πέτυχαν τον στόχο τους αυτό να αποτελέσει την φαρέτρα για την επιτυχία τους μέσω της υπομονής και της επιμονής.

Τέλος, καλούμε όσους μαθητές πέτυχαν στις Οικονομικές και Χρηματοοικονομικές σχολές της Θεσσαλονίκης να έρθουν στο γραφείο μας για την πρακτική τους άσκηση αλλά και για την μελλοντική μας επαγγελματική συνεργασία.

Καλή πρόοδο σε όλους.

EO TAXADVISORS IKE
ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΠΑΓΚΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Πόντου 1, Κιλκίς
τηλ.: 2341103272
fax:  2341100346
e-mail: eo.taxadvisors@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.