Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Συναυλία του καλλιτεχνικού συνόλου «η πόλις» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Στο πλαίσιο του πετυχημένου πανελλήνιου θεσμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια το ΥΠΟΠΑΙΘ, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς θα υποδεχθεί το κοινό και φέτος υπό το φως του φεγγαριού στο αίθριο και τον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης με τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Στις 20:00 οι μικροί φίλοι και φίλες του Μουσείου αλλά και οι μεγαλύτεροι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» από το Θέατρο Σκιών του Θεοδόση Βογιατζή.

Στις 21:00, ο κήπος του Μουσείου θα πλημμυρίσει με μελωδίες από έργα Ελλήνων συνθετών εμπνευσμένα από τη Σελήνη, θεά και τιτανική οντότητα κατά την ελληνική μυθολογία, που θα παρουσιάσει το αξιόλογο τοπικό μουσικό καλλιτεχνικό σύνολο «η πόλις». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς.

Ώρα προσέλευσης: 19:30

Η είσοδος στους παραπάνω χώρους θα είναι ελεύθερη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.