Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Συμμετοχή του «Αριστοτέλη Κιλκίς» στο σκληρό το 18ο EΛΛΗΝΙΚΟ SUMMER CAMP «Σκιάθος 2015»

Με συμμετοχή 42 αθλητών - εκπαιδευτών του Shinkyokushinkai και Κyokushinkai, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 18ο EΛΛΗΝΙΚΟ SUMMER CAMP «Σκιάθος 2015» , στο πανέμορφο νησί των Σποράδων την 28η Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου στην μοναδική παραλία των Κουκουναριών.

Αθλητές και εκπαιδευτές από την Αγγλία, Γεωργία, Μολδαβία, Ισπανία και Ελλάδα , προπονήθηκαν και αντάλλαξαν ιδέες και εμπειρίες, με την καθοδήγηση κορυφαίων δασκάλων του πιο σκληρού ΚΑΡΑΤΕ.

Οι Shihan Cyril Andrews (Αρχηγός –εκπρόσωπος Shinkyokushinkai της Βρετανίας), Juan Carlos Escalera (Αρχηγός - εκπρόσωπος Shinkyokushinkai της Ισπανίας), Pedro Sorianes, George Kosmidis, Avdantil Shengellia (Aρχηγός εκπρόσωπος Shinkyokushinkai της Γεωργίας, και ο Sensei Μελικιάδης Οτάριο (branch Chief βορέιου Ελλάδος), δίδαξαν και προπονήθηκαν μαζί με τους Αθλητές και εκπαιδευτές, επί 4 ώρες καθημερινά (πρωί -βράδυ),βμεταδίδοντας την μεγάλη εμπειρία τους και γνώση.

Το 18ο SUMMER CAMP ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και ενδιαφέρον διότι περιελάμβανε 3 τρεις ενότητες, που κάλυψαν τις δράσεις τόσο του Ελληνικού Shinkyokushinkai KARATE, όσο και τις δραστηριότητες της νεοσύστατης Ελληνικής Ομοσπονδίας Full Contact.

Με την σειρά πραγματοποιήθηκε το τεχνικό και αγωνιστικό Σεμινάριο του πιο σκληρού ΚΑΡΑΤΕ. Στη συνέχεια έλαβε χώρα το 1ο επίσημο Σεμινάριο Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Full Contact, από τον Διεθνή κορυφαίο Διαιτητή Shihan Juan carlos Escalera..

Το Summer camp τελείωσε με το σημαντικότερη ενότητα, τις εξετάσεις προαγωγής βαθμών DAN 1ου και 3ου, οι οποίες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. Οι εξετάσεις είχαν ξεχωριστή σημασία και ποιότητα, αφού έγιναν από τα δυο μέλη της τεχνικής και εξεταστικής επιτροπή της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης kyokushinkai KARATE (EKO) τους Shihan Cyril Anderws και Juan carlos Escalera, με την συμμετοχή και παρουσία του Αρχηγού -εκπροσώπου του ελληνικού Shinkyokushinkai Shihan Γιώργου Κοσμίδη, του Branch chief sensei Μελικιάδη Οτάριο, καθώς και των Shihan Pedro Sorianes και Leonardo Adria.

Μετά από 3ωρη εξέταση στα ΚΑΤΑ -KIXON -IDO, πέρασαν με επιτυχία στο πρώτο σκέλος των εξετάσεων, οι Μάνος Σείτης και Παπαβασιλείου Νίκος στο 3ο DAN και οι Αγοραστάκης Μιχάλης και Βερυκάκης Ιωάννης στο 1ο DAN.

Στην συνέχεια και στην απογευματινή προπόνηση του Καμπ, οι εξεταζόμενοι πέρασαν την σκληρή και επίπονη δοκιμασία του ΚΟΥΜΙΤΕ, των 15 δίλεπτων αγώνων πλήρους επαφής, με αντιπάλους, οι οποίοι εναλλάσσονταν. Οι αγώνες ήταν συνεχόμενοι και η επαφή των κτυπημάτων με πλήρη ισχύ, γεγονός που καθιστά το Shinkyokushinkai, ένα από τα σκληρότερα στυλ πλήρους επαφής.

Στο 18 Summer Camp πήραν μέρος 4 αθλητές του συλλόγου «Αριστοτέλης Κιλκις» οι Μαυρόπουλος Γεώργιος, Στεφανίδης Γιάννης, Ανδρεανίδου Μπέλα, Πούλιου Αργυρώ με τον προπονητή τους Μελικιάδη Οτάριο.

Επόμενοι αγώνες είναι στις 10 Οκτωβρίου στο διεθνές τουρνουά στην Κροατία, στις 30 Οκτωβρίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε στο Τόκιο Ιαπωνίας. Την χώρα μας στο Τόκιο θα εκπροσωπήσει ο κιλκισιώτης πρωταθλητής του συλλόγου «Αριστοτέλης» Μελικιάδης Αριστοτέλης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.