Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ο "παιχταράς" Πίου μετέφερε 1285 γρ. ηρωίνη "κρυμμένη" στο στομάχι του

Συνελήφθη στις 17-7-2015 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο 37χρονος Νιγηριανός ...γνώριμος από την συμμετοχή του σε σειρά τηλεοπτικών διαφημίσεων "Πίου", για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας ηρωίνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από την Ουγκάντα, μέσω Κωνσταντινούπολης.

Ο 37χρονος αλλοδαπός μετέφερε δια της μεθόδου της καταπόσεως, ποσότητα ηρωίνης σε πενήντα οκτώ (58) αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες, συνολικού βάρους -1.285- γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα ηρωίνης), από χώρες της Αφρικής προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.