Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Τελετή λήξης της ακαδημίας μπάσκετ «Α.Ο. ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ»

Με μια σεμνή τελετή λήξης η καλαθοσφαιρική Ακαδημία «Α.Ο. ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ» στις 14 Ιουνίου αποχαιρέτισε την χρονιά που τελείωσε με την συμμετοχή των αθλητών της, γονέων και φίλων του αθλήματος, στο κλειστό γυμναστήριο Καμπάνης Κιλκίς, χώρο που αποτελεί την αγωνιστική έδρα του συλλόγου.
Οι «Ατρόμητοι» αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από την Νέα Σάντα, τον Καμπάνη, τον Παντελεήμονα, το Γαλλικό, τις Μάνδρες το Περιστέρι και το Πεδινό του Δήμου Κιλκίς, αναμετρήθηκαν σε αγώνα επίδειξης μεταξύ αγοριών και κορίτσιων γεννημένα 01-03 και διαγωνιστικά παιχνίδια, χωρισμένοι σε τμήματα ανά ηλικία, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Για ακόμη μια χρονιά ολοκληρώσαμε τις αθλητικές μας δραστηριότητες με μεγάλη συμμετοχή των παιδιών και την αμέριστη υποστήριξη των γονέων τους, οι γονείς στηρίζουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ της περιοχής μας» δήλωσε η νέα Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Σαββίδη Ειρήνη και πρόσθεσε: «Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά στο μπάσκετ να τους διδάξουμε τις αρχές του παιχνιδιού και να καταφέρουμε να ενώσουμε μέσα από αυτήν την ομάδα όλα τα χωρία του πρώην Δήμου Γαλλικού ξεπερνώντας τις τοπικιστικές τους αντιπαλότητες.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας και μετάλλια στους νικητές των διαγωνιστικών αναμετρήσεων της βραδιάς, οι οποίοι ήταν:

ΤΜΗΜΑ 04-05-06 Jump Shoot σε 1 λεπτό:
1. Ταουσάνης Γιώργος (Καμπάνη)

2. Αργυρόπουλος Χρήστος (Ν.Σάντα)

3. Ιμιρζτίδης Σωκράτης (Καμπάνη)


ΜΕΙΚΤΟ ΤΜΗΜΑ 07-08 Jump Shoot σε 1 λεπτό:
1. Καραστεργίου Απόστολος (Ν.Σάντα)

2. Συμεωνίδης Κώστας (Καμπάνη)

3. Σεράκης Γιάννης (Μάνδρες)


Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με άφθονα παγωτά σε όλους τους αθλητές και καλεσμένους της εκδήλωσης και ανανέωση του ραντεβού όλων για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τις καλύτερες ευχές για ένα ξεκούραστο και ανέμελο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.