Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Απόλυτη κυριαρχία στις Παγκορασίδες - Πρωτιά του ΓΑΣ Κιλκίς στα Σύνθετα ΠΚ Β'

Με την απόλυτη κυριαρχία του ΓΑΣ Κιλκίς στην κατηγορία των Παγκορασίδων τόσο σε ατομικό όσο και και σε ομαδικό επίπεδο, διεξήχθησαν την Παρασκευή 8 Μαίου στο στάδιο του Κιλκίς, οι αγώνες της β΄φάσης του Διασυλλογικού πρωταθλήματος των συνθέτων αγωνισμάτων (τρίαθλα) της κατηγορίας των Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β' της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς.
Στον όμιλο του Κιλκίς πήραν μέρος τα σωματεία που διαθέτουν ενεργά τμήματα στίβου στο νομό Κιλκίς με ομάδες αθλητών και αθλητριών με τον ΓΑΣ Κιλκίς να υπερισχύει ξανά , όπως και στην α' φάση , με χαρακτηριστική άνεση στις παγκορασίδες , δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα στις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και της πολύ υψηλής ποιότητας του προπονητικού δυναμικού που διαθέτει.

Στο Τρίαθλο των κοριτσιών οι αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς κατέκτησαν τις πρώτες τέσσερις θέσεις στην γενική βαθμολογία ενώ ο ΓΑΣΚ είχε οκτώ αθλήτριές του στην πρώτη δεκάδα της συνολικής βαθμολογίας.

Στην ατομική κατάταξη 1η ήταν η Μαρία Ντουμανίδου, στην 2η ισοβάθμησαν οι Φανή Αβράμογλου με την Ελένη Λέφα, ενώ στην 3η θέση κατατάχθηκε η Βικτώρια Κυριάκου. Ακολούθησαν 6η η Νικολέτα Παιταρίδου, 8η η Αναστασία Μαβίδου, 10η η Σταυρούλα Δελήπαλτα, 12η η Ουρανία Ακριτίδου, 13η η Δέσποινα Παπαδοπούλου και 16η η Ζωή Αγάπη Σφήκα.

Στο Τρίαθλο των αγοριών οι αθλητές του ΓΑΣΚ είχαν μια 8η θέση με τον Π. Παρδάλη, ενώ 12ος ήταν ο Νίκος Μουτσουρίδης, 14ος ο Θανάσης Αθανασιάδης, 18ος ο Στέφανος Καραπαναγιωτίδης και 27ος ο Αλέξανδρος Αλερού, ο οποίος αγωνίστηκε τραυματισμένος για να βοηθήσει την προσπάθεια των συναθλητών του και του αξίζουν ιδιαίτερα πολλά συγχαρητήρια για το πνεύμα ομάδας που έδειξε.

Στην ομαδική βαθμολογία των κοριτσιών ο ΓΑΣ Κιλκίς ήταν 1ος με 173 βαθμούς με 2ο τον Αίαντα Κιλκις με 61 βαθμούς και 3ος τον ΓΣ Μανδρών με 53 βαθμούς.

Στην ομαδική βαθμολογία των αγοριών ο ΓΑΣ Κιλκίς ήταν 3ος με 63 βαθμούς με 1ο τον ΓΣ Μανδρών με 126 βαθμούς και 2ο τον Αίαντα Κιλκις με 85 βαθμούς.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.