Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Φωτογραφική τροπολογία για τη μοριοδότηση πολιτικών προσώπων

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Εκπαιδευτικοί που κατά το παρελθόν έχουν διοριστεί σε θέσεις Γενικών ή Ειδικών Γραμματέων και Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Δια βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, καθώς και σε θέσεις Προέδρου ή Διευθύνοντα Συμβούλου φορέων που εποπτεύονταν ή εποπτεύονται από το Υπουργείο Παιδείας, μοριοδοτούνται για κάθε έτος θήτευσής τους στην εν λόγω θέση με ποσό μοριοδότησης προσδιοριζόμενο από ειδική ανάλογα επικαιροποιημένη υπηρεσιακή εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, εκδομένη σε εύλογο χρόνο προ έναρξης των όποιων διαδικασιών επιλογής Στελεχών Εκπαίδευσης ή Διευθυντών προς τοποθέτηση στα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας ή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα παραπάνω ορίζει τροπολογία η οποία κατατέθηκε από τον Βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Ν. Νικολόπουλο, προς ψήφιση στη Βουλή, στο Σχέδιο Νόμου για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, που ψηφίζεται την Τρίτη.

*Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης,
Αν. Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς, Γενικός Γραμματέας Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. Κιλκίς,
Μ.Sc., Σχολική Ψυχολογία – Διαχείριση Κρίσεων στην Εκπαίδευση,
Μ.Sc., Διοίκηση των Σχολικών Μονάδων – MUNDIS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.