Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ξεκινούν τα 33α Πολυκαστρινά στην Παιονία

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με αφορμή τη μεγάλη εορτή του Αγίου Πνεύματος, ο Δήμος Παιονίας σας καλεί να γιορτάσουμε μαζί συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις διάρκειας δύο εβδομάδων που θα λάβουν χώρα στην έδρα του Δήμου Παιονίας, το Πολύκαστρο.


Προσηλωμένοι στην προώθηση πολιτιστικών, ενημερωτικών και ψυχαγωγικών δράσεων και με οδηγό τα παιδιά, τους νέους και τις γεμάτες ζωντάνια ιδέες τους, σας περιμένουμε για μία ακόμη χρονιά στα 33α Πολυκαστρινά.

Θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής και εικαστικών, δημιουργικά απογεύματα αφιερωμένα στα παιδιά, συναυλίες και παρουσιάσεις παραδοσιακών μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων, ενημερωτικές ημερίδες, αθλητικές επιδείξεις είναι μόνο μερικά από τα δρώμενα που μπορεί ο καθένας να απολαύσει επισκεπτόμενος το Πολύκαστρο.

Δείτε το πρόγραμμα των ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.