Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Βιωματικά μαθήματα προσαρμογής για μαθητές Δημοτικού

Στο πλαίσιο της συνεργασίας δημοτικών-γυμνασίων, για την ομαλή μετάβαση των μαθητών/τριών δημοτικού στο γυμνάσιο, οι μαθητές του 5ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς προσήλθαν την Πέμπτη και Παρασκευή 23 και 24 Απριλίου 2015 στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Τους μελλοντικούς μαθητές/τριες του σχολείου υποδέχθηκε η Δ/ντρια του Γυμνασίου, κ. Αικατερίνη Ρώσσιου. Οι μαθητές του ΣΤ1 και ΣΤ2 με ιδιαίτερη χαρά παρακολούθησαν μαθήματα Φυσικής στο εργαστήριο του σχολείου, Βιολογίας, Μαθηματικών και Αρχαίων. Σε βιωματικά εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν από τις εκπαιδευτικούς του 5ου δημοτικού σχολείου συμμετείχαν και μαθητές της Α’ τάξης του Γυμνασίου. 

Οι μαθητές/τριες του δημοτικού είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές/τριες του 1ου Γυμνασίου, όπου θα φοιτήσουν το επόμενο σχολικό έτος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.