Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ποδαρικό με νίκη για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα καθώς επικράτησε με 3-0 σκορ της Θύελλας Δοϊράνης. Στην πρώτη αυτή αναμέτρηση της χρονιάς η ομάδα παρουσίασε για ακόμη μια φορά το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο φτάνοντας σε μια εύκολη επικράτηση. Στο 43ο και 73ο λεπτό ο Παναγιωτίδης Πασχάλης σκόραρε δις ενώ στο 88ο ο Ρωσσίδης Άκης διαμόρφωσε το 3-0. Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού καθώς η ομάδα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε έχοντας στην σύνθεσή της και τους νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστές Φωτιάδη Γιώργο και Ασίκη Παναγιώτη. 

Αμέσως μετά την αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σε ταβέρνα του χωριού η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου με τυχερό τον ποδοσφαιριστή Φουντουκίδη Γρηγόρη. Μετά και το τέλος της δωδέκατης αγωνιστικής η ομάδα βρέθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς και συντελεστή 29-18 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 15:00 εκτός έδρας με την Ηρακλή Φύσκας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.